мене читають весь...

*   *   *

мене читають —
весь той світ

і цей маленький
мов Пилип в коноплях
що дивиться у — перевернений бінокль!
які диви маленькі от усі
а ті — «як близько!»
скоро він вискочить з коноплів
Бог ще блисне!..

12.3.2012


Рецензии