жоржинам
далекого дитинства -
чарівні красуні-
жоржини квітуєте
в серці моєму-давно..
..і ніжний шовк и квітів розмаїття-
бентежать душу..
почуття цвітуть,
як дивні квіти,-
коли дивлюсь я в ваші
очі живі і світлі..
Свидетельство о публикации №117092805886