Тимчасовим
Хто народився чи помер,
Хто яке свято відзначає,
Було колись чи є тепер.
А все тому, що воно вічне.
Це тимчасовим треба знать,
Що бУло, є й будЕ шорічно,
Щоб сьогодення вдовольнять.
Старайся в світі, тимчасовий,
Аби до столу й на столі,
Старе шануй і дбай про нове,
Щоб слід лишити на землі!
25.09. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117092805635