Е. Осин Качка.. Коли тебе побачу.. Укр. Шут
Розбила скло і серце моє - ще й втекла тоді
пр.А я коли тебе побачу - тобі я спину надеру
Любов розбиту не пробачу - все до копійки заберу
Навіщо повну наливала - коли ти п,яна вже була..
Навіщо пивом запивала - а потім сіла за руля..
пр.
А як - би я тебе не бачив - а як - би я тебе не знав
Тоді я може - б не пиячив - і в халепу не попав..
Свидетельство о публикации №117092805370