Я навчався у лici...
я втомився мовчати.
Зазерни за кулiси,
де вмирали солдати.
Мовчазнi перепони
полюбляють стреляти.
Проворонив погони,
як колись мене мати.
С переляку зостався
сам на сам з беленою.
на прецiл не попався,
але вмер пiд горою.
Свари мають початись
без похилих знайомств.
Я,як сивicть и старiсть,
як безногого трость.
Спочиваю на лаврах,
одягаюсь в лохмоття.
Покривало,мов прахом
зiгривало погости.
Свидетельство о публикации №117092804637