Тих маемо

Тих у владі маємо
Кого вибираємо,
Згодом ми їх лаємо
Та ще й проклинаємо.

Кажемо ви брехуни,
Не нам служать бо вони,
Мільярдерам продались,
Багатіти узялись.

А ми хочем процівтать,
Щоби жити й не страждать,
А вони грабують нас
У військовий грізний час.

Віримо чомусь брехні,
Чом би не сказати ні
І обрати земляків,
Добрих чесних трударів.

Бо країна пропаде
Й не врятуємось ніде,
Ну бо браття до роботи,
Позбуваймося підлоти.
27.09.17.


Рецензии