***

* * *

«Це люблю тебе таку
У райку і квітнику:
В гомінких палатах зрошених
райські розголошення…»


Квітникар брав квітникарку
І за одяг і за хмарки
Чуйних видихів губ милих,
Руки витвори творили:


Чи й вони взялись в музИку
В руках Бога. що великий:
Відійдем у тіні входи –
Менше ягід душа родить:


Це зрум’янились з нічого
В квітах душ іти до Бога.
І жалію в саду квіти,
І торкаюсь в душі дітей –
Починають всі дзвеніти
Й стишувати в душах вітер…


І залюблений квітками,
Що жагу знесуть між нами –
Поклонюсь в душі від рання
З ангельським ликостоянням…

24.03.2004


Рецензии