***

*   *   *
                Художнику Володимиру Бацвину
                і поетесі Ніні Турбал
                присвячується


Як; би Бог не обійняв
тебе в піску
там де ти
перепливла ріку?


де ми вийшли
ще виходимо з ріки
зблиском тихим
засвітились острівки...

10.09.1997


Рецензии