Не наше д ло! Ти давай. Дельтаплан...

Не наше діло! Ти — давай.
Дельтаплан — велика птиця…
Сонце зайнялось: щедриться! —
І з дельтапланом оживає небокрай!!
Не наше діло. Ти — давай.


Люблю галети!
Люблю — чай.
На всяке діло!
Все, — давай —
Я легкий сокіл! — безпечальний
І ніби в море я відчалив…
І грім, й Гора — й веселкограй!


І от наш край — як серця сколок;
І нас виловлюють у волок!
Вам 20 років — і вже пень??
Є пень: і вдень — він пень!
І вночі… пень.
І ми засунем в них уколи
Безсмертних сонячних пісень!


І — ми літаємо.
Анітелень.

7.02.2013


Рецензии