я кор нний я кор нник центральний...

*   *   *

я корінний
я корінник —
центральний знову
чи птахам відніметься мова?
що Божий Морок —
то я звик


язик — язик — й язик...
на землі буде толока;
і запихання до соломи язика

01.07.2012


Рецензии