Потр скан Руки

     Потріскані Руки


Благословиться на день
і од ночі відкрутить.
Світлий Бог дадє сили;
й на денці серця
к полудню отрути –
тихе дихання миле…

Що ж?
обнятися серцем –
чи більше можливо
в спокуті.
Чим ясніше від сонця
сліпуче натхнення –
Пронизав серцем світлим
і гори і скрути,
А наниже любов всі слова
сьогодення…

Цар
любові у серці!
цар справді на троні.
Він подасть душі змилок
та умиють надтріснуті
синіх чорних
червоних
і похоронних
і в вікні – тихе дихання
миле...


А в раї не доскочити,
і не стрибнути,
бо покинуть тут сили
а на серці
навіки
не стане отрута
є лиш дихання миле

Твоє дихання
й Сила…

08.12.2004


Рецензии