Життя
Буде сонце незгасною свічкою,
Буде місяць грайливо-ясний –
На дорозі до осені вічної
Ще б хоч раз зазирнуть до весни.
А дороги пружинять спіралями,
Хоч і важко, а йдеш до мети,
Щоб колись за блакитними далями
Віднайти ще не знані світи.
Все, що знайдене нами, що втрачене –
Данина невідомим путям
В цім короткім з землею побаченні,
Що ми нашим зовемо життям.
Свидетельство о публикации №117092508448
Валентина Кондратенко 2 05.10.2017 12:00 Заявить о нарушении
Наталья Бидненко 10.10.2017 20:46 Заявить о нарушении
Наталья Бидненко 03.12.2017 21:47 Заявить о нарушении