Сонячна д вчинка
Чарівне створіння його,
Як стукаєш, ти у віконце,
Палає у серці вогонь.,
Набридли даремні вагання
Що душу гнітили мою,
Повірила, я у кохання,
Повірила, я соловю.
Я бачу його добрі очі
І пісня лунає в мені,
А серденько, серденько хоче,
Завжди чути гарні пісні.
І стала, я сонцем для нього,
А він зігріває мене,
Він посланий мабуть від Бога,
Це щастя небесне й земне.
Він сонячну радість дарує,
Палкі, та п’янкі почуття,
Піснями своїми чарує,
Моє зігріває життя.
Я сонячна дівчинка зроду,
Він сонце гаряче моє,
Дарує мені насолоду,
Кохання мені віддає.
Свидетельство о публикации №117092505395