Дорога
Надія остання,
Та віра у Бога,
Дарує кохання.
Омріяне щастя,
Я вишня осіння,
Та зустрічі часті,
Дарують спасіння.
Весна повернулась,
До мене обличчям,
Душа посміхнулась,
До милого кличе,
А він мене чує,
Про щастя теж мріє,
У мене ночує,
Та серденько гріє.
Я вишня осіння,
Та квіти духмяні,
Шукаю спасіння,
У останнім коханні.
Душа солвїна,
У милого мого,
Чарівна людина,
Дарована Богом.
Свидетельство о публикации №117092505191
Валентина Мегельбей 26.09.2017 20:02 Заявить о нарушении