Кохання, палаючи...

"Кохання, палаючи, піднімається
до найвищих буттєвих рівнів, чому
любов і є найвищою здібністю пізнання,
власне — золотого пилку безсмертя… осяяних
сонцем літаючих островів Любові!..
І, повертаючись назад,
ближче до землі, стає любов
небесномудрою, благословляючою,
просвітленою і тихою."

(див. статтю "Сфера геніїв", тут надрукована раніше)


Рецензии