Хл б чест, вино правоти вибивання душевностей з ме

      Хліб честі, вино правоти
      і вибивання душевностей з мене


Під Новий рік
все подивляюсь
                в нічне небо;
ангельські різки
по мені днесь плачуть:
Бог бачить промахи –
мій промах бачить,
і ближніх промахи:
і прикладе – як треба!..


Вночі я висвячений
блискавками-різками,
а зранку в дусі –
й добра радість з вами!
З вас осипається луска тотальна
різко –
склада локшини не находять
за вухами…


А що нам треба? –
а не треба нам нічого,
ні нині, ні у вирі поколінь.
Я кланяюсь вам –  і в вас
святому Богу!
І дасть Бог слово найсвітліших поклонінь.

31.12.2003


Рецензии