***

* * *

Возопієм:
в саду Твоїм троянда,
я невисоко од землі одгріб,
але серцям – не лоно-слово,
                не плеяди,
а золотий пилок з небес світання –
напахченість для щік Ім’ям,
                що трьохєднальне,
дослів’я покладеш мені у гріб…


Смиренність і очистість ліщуків –
завидні. –
Їх і тьма
              не так колише.
І чистоті я надихатись вспів –
ще й од землі не много восхотів:
заставши мене – промінь –
                в чистоті
душі в сердечність літ своїх
напише

18.11.2004


Рецензии