Серця!! обр зання сердець переду великим...

Серця!! – обрізання сердець
передує великим уловам!!!
Необрізаним серцем –
несмь Божого слова.
Духом протверезів
і напившись відваги
з речі:
«Я покладу Своє милосердя на ваги», –
став я споріднено
       в серці любов’ю і мовою.


Щоби і милість Твоя
мала собі свою міру всякої правди,
я підігнувсь під Царя всім простим
життєсловом.
За Твоє серце – і всевоскресіння
                і радість!
За життя вічне!
а поки – незриму, бо внутрішню, повість –
бо так каже совість.

31.07.2004


Рецензии