***

Гъалат1 квачир кас бажагьат ава,
Сабурдин къимет гзаф багьа я.
Гьар са инсандин, къилих чир хьана,
Рафтарвалай кас, сабурдин агъа я!

             *  *  *  *.
Ат1умна вилер, килигмир чиниз,
Агъзур хиял гъиз, гьак1 ракъурмир вахт!
Я лугьумир вуна, кьисметдиз килиг!
Туьхуьн тийир кьван ава адаз бахт!

            *  *  *  *
Алахъ, алахъ акъатдалди кар кьилиз.
Кар нефсинив, я чапхундив агудмир...
Атай ч1авуз зегьметдин бегьер гъилиз,
Чандиз фейи т1ал рик1елай алудмир!


Рецензии