Зеленим по чорному
Не видно нОвого кольору,
Але десь близько - у скронях -
Зовсім нове щось! Не вистачить рим!
Всі кажуть: "Не змінилось нічого.
Як було темне, так і лишилося."
І не помітив ніхто як виросли ноги
У безногого, як полився сік
З берези осінню!
Зніміть окуляри - розкаже вам сонце
Що синій - зовсім не синій,
Що кожний колір - довга дорога це.
І не треба для чистих віршів
Рівних складів і точних наголосів -
Той, хто живе - сам вирішує,
Яким йому співати голосом!
Свидетельство о публикации №117092309504