Там
Там, де дівчина косу в'є,
До неї парубки всі линуть,
Але кохання немає.
приспів:
Де ж ти мій парубку,
Де ж ти мій любий,
Де ж ти кохання моє?
Там всі дівчата, всі вродливі
Усі пишаються собой
Ну а всі парубки щасливі
Бо вже знайшли свою любов.
п-в.
Там розійшлися всі по парам.
Там зустрічають всі зорю.
Тільки одна лишилась досі,
Та, що чекає долю свою.
п-в.
Свидетельство о публикации №117092305808