И дуьньяда гъил кьуна зун фида ви

И дуьньяда гъил кьуна зун фида ви,
Ви ачух рик1 гьатна чанда къекъвезвай.
Дамардавай мич1и - яру а иви
Зи гьарайдин ванцихъ фаддиз къэкъвезвай.

И дуьньядал рик1 шаддиз лап фида зи,
Ви мурадар зи уьмуьрда гьатзавай.
Килигдач вун жегьил яни, я кьуьзуь,
- Акьуллувал, каммаллувал ваз ава.

Зун элкъведа гуьрчек цуьк хьиз к1валел чи,
Дигмиш хьанвай багъ - бустанар авазвай.
Гзаф дерин хьанва заз ви рик1 гъвеч1и,
Чидач гила, таз жедат1а ам завай.


Рецензии