Я помив к мнату та от дощ...

*   *   *

Я помив кімнату
та от дощ — все інше
і смирив дружину
а мене лиш втішив


я піду до Бога
з духом і водою
але тут погода
і... не зовсім із живою


я помив кімнату
зате дощ! — все інше
ангели влітають
їх «розцінки» цікавіші:
підбирають ніші


Бог мене спинає
йому плаче дощик
я живу — над краєм
я живу — на площі!
Слова не на гроші!

13.06.2013,
Вознесіння


Рецензии