Алуштанынъ еллары
Алуштанынъ ёллары юксек,
Омюр киби бир бинъ айланма,
Четлеринъе осе бадем терек.
Къара къышлар эп бир вакъыт кечер,
Алуштанынъ ёллары битмез.
Бадем ачар назик дюльбер чичек,
Сиз яшанъыз! - бизге бакъып, демек!
Свидетельство о публикации №117092206418