Блюз
до чудодійного письма,
в душі, неначебто заблуда,
вже поселилася зима.
Думки, буває, колобродять
у посивілій голові,
вони у мене десь насподі
самі, як кажуть, по собі.
Отак міркуючи, раптово
на думці сам себе ловлю:
але в цю мить віршую знову,
немов старий танцюю блюз.
Свидетельство о публикации №117092205120
Надия Позняк 29.09.2017 00:37 Заявить о нарушении