Лицем в Сонц

     Лицем в Сонці

                Діві Богородиці в поході
                присвячується

Розпочиналося — новим —
мистецтво!
А внизу диха —
грунт і доля!
а зверху Бог —
на волю й поле

й діра... естетство

Й хто тут живе
й той хто в світах кочує…
Що йде нове
цокіт копит
почує


Нитки натягнуті
в серцях любові
й волі
Бог звук як стяг дає —
кому Він змінить долю!!


Дахи підтягнуті:
інакше у поході й не буває
Богом осягнуте —
із серця словом виливає

Чують всі й всіх —
де Бог найглибше
                надихає…

11.07.2015


Рецензии