Боже! весна... Гарячий гарапник...

*   *   *

                Незрівнянній Наталці Колісник-Половинці,
                співачці Твоїй, що божественно співає,
                присвячується

Боже! весна... Гарячий
гарапник.
Землю Ти дав єси
для
зеленого драпу...
і чорна
рілля —
в білу крапинку!..
А так як для совісних—
блиск від рала!..
і я не відходжу
від Сонця гало!

Може, сьогодні земля
щось співала б!..

Вгору полинуть, може,
полинуть
де у долинах родини!
Чорна земля, зособливо
рілля —
в білу крапинку.
Вийшла надія, всміхнулась —
в зеленому драпові...
Слава! —
що дав Ти їй
пісню співати!

29.04.2013


Рецензии