Перед Спасителем

В раю радість
за помивку
за помивку спини
а яка в цім велич — у людині?
Божії дари
а сльози як горох
в дитини!
шнобель Нобель
не залазить
у людину —
думки м’ясодав?!
...Вигон пахне козами
кози пахнуть
вигоном —

«Зруйнуйте цей храм,
Я в три дні воздвигну».
Син — іде Вселенну освятити!
Й голову віддав
першим
Іван Хреститель.

25.04.2013


Рецензии