Запитав св. Антон й Печерський

    Запитав св. Антоній Печерський


Як ти даєш собі не любити
хоч одної
найприниженішої людини?
З Джерела Всеєдиного
правда гряде —
та любов’ю іде
а що як вона
до людей не дійде?

без ковтка

22.03.2000


Рецензии