П сн

        Пісні

                Іванові і Світлані Шевчукам,
                рідним, помічникам моїм,
                присвячую

Роки летять — життя летять!
Любов летить — пісні летять!
Із святом вашого буття —
із Покровою!
Зі стрічею вогненною, живою!!
Інші життя
течуть водою.


Наші життя палахкотять!
Низька любов і землю спалить
Не спрагла до
найвищих
спалахів!
Без пісні серця — не Життя!
Пісні летять! пісні летять!!
Піски летять... тлінне життя.

14.10.2013, причастя


Рецензии