Б лий рояль с дай заграй...

*   *   *

Білий рояль —
сідай і заграй

Біла моя рапсодіє
Десь аж до зір мелодіє
чуєш:
себе-тебе добираю
пальцям не заважаю
ангелу — двом крилам...


«Залиш, — шепочуть, — дружину...
Родена кинув ожині...
З лямпою аладин —
вцілиш в Бога один...»


Всі доторки
Все не до друку...
Люблю Твою світлую руку,
Боже Слави!
Боже прекрасної муки!

28.12.2008, білий рояль


Рецензии