556. Токмацькому краю

       Майорить над містом тая доля,
       Що здобули для нас козаки!
       Запорізькая славная Воля,
       Незалежна!На всії віки!

       Всі сини твої,вільні козаки,
       Від батьків до малих онучат!
       А жінки твої,гарні мов маки,
       Народжають тобі козачат!

       Нескоренна козацькая слава,
       Що завжди полетить у віка!
       І шанує тебе Україна,
       Бо немає вільніш,козака!


Рецензии