Барди

                Басирову Валерію,поетові і бардові, присвячується


Я в кегельбан не граю,
на світі є тільки гра.
Слава народу Китаю —
майбутнім християнам — ура!


Ура! хай воскресне Бог!
І хай розпорошаться вороги Його,
хай побіжать в Ойкумені
усі ненависники Його!


З Христом я! Огонь!
хоч убий, я такий!
Огонь! — будяки!
Огонь! — сліпаки
І світ без Христа ні-я-кий


Тепер я скажу, маленькі,
від вас я чекав біди:
не вірю я в стійкість юних —
не голить хто бороди...


Христос!! І я йду в Жінку в сонці,
нехай у мені зійде
моя ця невипита тайна
моя ця невипитна тайна —
Марія!!! — Едем ідей...

25.3.12


Рецензии