Тополя зажила любов ю, котяться...

Тополя зажила любов’ю,
І котяться й летять
                цілунки.
А хто чекає свою долю,
Той ще збирає подарунки…


І котяться і котяться цілунки

Встану й зайду я
на край поля.
Де і мене вже мало видно!
Чи мені дихати не стидно,
Коли цілується
тополя?

02.06.2011


Рецензии