Не марну Бог слово

       Не марнує Бог слово


Хапало нас за руки груди й горла
Та на горі узяли сосни
В арфічне небо


Ішли по небу ми
Земноголосі
Хапало сонце за єдине горло
А струни зверху
Нас взяли та й доточили
До арфи сосен!

1994


Рецензии