По краю хвил...

Коли ідеш по краю хвилі
Немов би по межі світів
З одного боку моря милі
Тут берег, що пливти хотів

А в небі чайка білокрила
У злеті розрізає світ
На половинки. Та не сила
Їй розділить багато літ

На різні долі. Тут єдина
Проходить й кориться під час
Життя всього не половина
А лише мить втіка  від нас

І опиняється в просторі
Де чайка , берег , хвиль розмах
Вже загорілись в небі зорі
І місяць сяйвом в небесех


Рецензии