Молох кол сний не треба й в чна...

*   *   *

Молох колісний — не треба їй
вічна ворона —
на вічнім гра;бі


скора скорбота — чи треба їм?
вічне золото душ
з вічним собором
у синім небі


вхід є — і слово
як сколихнулось
чи хто
спасеться?
Слово Христа —
для краю золотого серця


містом — християни-дизайнери
кулаками — противникам махають
фотографії слав
один одному показують
вам — що — показать?

15.03.2012


Рецензии