Язикам

Грубість. Сили квадра:
Час — на вічне:
чорнота над посто;м.
Грубість: вилазять вояки
                як Рим із кварти:
Хто просить їх? —
познущатись ще — над живим Христом...


Сон земний. Низ задоволень:
                лапи наруги:
Небесність — й защемлення, сон!
Б’ють як в литаври:
                б’є в щоки Бога синедріон!
Аж руки чешуться — в близькості душ, —
                в прислуги...


Губи схолоджено в хуги.
Скажи любов — грубих розсердить.
Солод їм — дикість, заразність наруги:
Над небесністю, влюбленістю з милосердям...

Один з небом серця крик.
Віднімання. Язик.
Сльози — поети.
Рухи: монети.
— ??

16.12.2005


Рецензии