НА АС - СЪЛЕ ЕД - СЪ - ТЪВО ОО!!!

ГЪ РА НЬ!!!...

   -  ДАРЪ(Ь)!!!... - СЪВЕ Ее ТЪ ЛЫ ХЪ  ДУ УШ(Н)!!!...         (НЬ)

   -  СЪВЕ ТА(РА) - ДЕ ЕЙ СЪ ТЪВО!!!(ГЪ)... -          (ГЪРА)

ПЕ Ее РЕ ША АГ  НИ Ии!!!...

   -  Ии иИ  - ВО ОТ!!!... -  НА АС - СЪЛЕ ЕД - СЪ - ТЪВО ОО!!!... -

ГО ОС  ПО ОДЬ!!!...


      ОДЬ

      P.S

      ОДЬ -  БО ГА АТ  СЪ  ТЪВО ...  НА Аа!!!... СЪ ЛЕ ЕД  СЪ ТЪВО (ИЗ  БУКВИЦЫ)

      ПО -  ПО КОЙ

      ОС -  ОС НО ВА

      ГО -  ДЕЙ СЪ ТЪВО (Г)  ЛУЧЕНИЕ(О)   

               


Рецензии