Апакалiпсiс ужо быу

Сонейка мілай усмешкай
На мяне глядзела.
Цёплая восень
З непагоднай змагаецца.
Пераможа, зразумела, зіма.
А ты ўсміхайся,
Ты усміхайся ў маіх вачах.
І не мае значэння,
Што зіма непазбежная.
Чарговая з'ява прыроды.
Апакаліпсіс ужо быў.

17 верасня 2017 г.


Рецензии