Лiтнi канiкули

Як сонечко нас тепле гріє!
Нам хвиля моря - ніжки миє,
Вітрець ласкавий обіймає,
Чуприною, косою грає.

Це літо! Відпочинка час.
Канікули прийшли до нас.
Навколо щастям все буяє,
Щасливійшій пори - не має!
               
                2016 г.


Рецензии