Billy Joel - Honesty

Искренность
 
Если ищут нежность, то
Её легко найти
И любовь возможно отыскать
Но тот кто ищет правду - он
Становится слепым
Ведь правду слишком тяжело принять

Честные редки так слова.
Люди постоянно лгут
Правду очень трудно услыхать
Но это то, чего я жду.

Кто мне посочувствует
Найти всегда смогу -
Не умею чувств своих скрывать.
Не нужно мне красавиц тех,
Что так красиво лгут
Я хочу кому-то доверять

Честные редки так слова.
Люди постоянно лгут
Правду очень трудно услыхать
Но это то, чего я жду.

Я найду любовниц, я найду друзей
Быть могу спокойным до своих последних дней
И наобещает снова кто-то что-то мне
Я знаю, я знаю...

Если ухожу в себя
Мне безразлично всё
И ни о чём тогда я не прошу
Но если искренность нужна
Где я найду её?
Лишь на тебя рассчитывать могу!

Честные редки так слова.
Люди постоянно лгут
Правду очень трудно услыхать
Но это то, чего я жду.


Honesty

If you search for tenderness
It isn't hard to find
You can have the love you need to live.
But if you look for truthfulness
You might just as well be blind.
It always seems to be so hard to give.

Honesty is such a lonely word,
Everyone is so untrue.
Honesty is hardly ever heard,
And mostly what I need from you.

I can always find someone
To say they sympathize.
If I wear my heart out on my sleeve.
But I don't want some pretty face
To tell me pretty lies.
All I want is someone to believe.

Honesty is such a lonely word,
Everyone is so untrue.
Honesty is hardly ever heard,
And mostly what I need from you.

I can find a lover, I can find a friend,
I can have security until the bitter end.
Anyone can comfort me with promises again.
I know, I know...

When I'm deep inside of me
don't be too concerned.
I won't ask for nothing while I'm gone.
But when I want sincerity
Tell me where else I can turn.
Because you're the one I depend upon.

Honesty is such a lonely word,
Everyone is so untrue.
Honesty is hardly ever heard,
And mostly what I need from you.


Рецензии