Орел в синь

На дахах —
сніжний хах
Він і йде —

на хмарках

І в устах
біга трішки
в білосніжної
усмішки


А всміхнись
Боже га;ло
що за хмарами
постало б —
тут би все розтало

Як мені життя в загонах мало!!

23.01.2013


Рецензии