Ох, в трище! рв йний в тер в тер...

*   *   *

Ох, вітрище! — рвійний вітер
вітер рветься
вітер в’ється
крутить
сміхом над дахами
а до хмар сліпих
сміється!!


Суньтесь, хмари
смійтесь, хмари
в золоті
його удари!
Залежались — хто у горі!
Вітер — Богові в покорі,
вишній зуб зелених весен
аж веселий склик до весел
Запахнились, хто у горі...
один
друг  мій —
на просторі...

Білоброві — дахи з цинку,
й чисто білі —
    гіацинти

24.4.2013


Рецензии