Море

Живе і сильне!
В зблисках — і хвильне:
Овечки вселені
І життя веселеє!
І іскр гряда
Гряда до гряди
І росте мов дозволене
І зніма
           мов знеболює


І над ним
Миколай походив!


Мов у складках інфант
Хроматичні ходи:
Море має фанатів
гладять дух малахіту
й води!

І потім втікає
а не заучує
І з одягів мокрих
викручують

02.09.2013


Рецензии