Дожджык любы ты куды?
Так бяжыш як малады?
За табою - ручайкі
Гоніць вецер па зямлі.
Яны скачуць і булькочуць,
Да ракі дабегчы хочуць.
Маці рОдная iх кліча,
Каб змяніць сваё аблічча.
ЛЮбы дожджык, памажы,
Далучыцца да ракі,
Не дацЯгнуць без вады
Ды і знікнуць хто-куды!
Свидетельство о публикации №117091509341
Владимир Михайлович Крюков 20.09.2017 10:45 Заявить о нарушении
Людмила Шаблыко 20.09.2017 02:02 Заявить о нарушении