Богом показане

заплескують літо
як фокус –
із виду католицькі
флокси


і це на виду королівської ніби
космеї!
жага і циганщина
долу збігатимуть
з неї ...


в поліття
злітає воріття
що знає
про хоспис
і снить
що почнеться
під лісом
порід
родоопис

Господар тут де?
а нема
і як личить
хто виставив
тут
доброзрачне
обличчя?

16.07.2015


Рецензии