Сонця дикобраз сонця дикобраз до л су...

*   *   *

Сонця дикобраз –
сонця дикобраз
до лісу не входить:
колеться в шкіру
гостра прохолода


Вічність у миті
всі мов відставлені
мов комічність
дні у відстояннях
і солодка
ця вічність!



Любов пробує
і пробирається ніччю
і сторінки...пелюстки...
проникає –
де
дихання
вічним є

09.08.2015


Рецензии