Б кип ятком анф ладна бузков сть...

*   *   *

Б’є кип’ятком анфіладна
                бузковість
дай-но щастю гуляти!
б’є на білім
на паперовім
з нетерпінь миготінням очей
кольорових –
дай же щастю проллятись!!


І всім дням —
колихань різнобровість.

Аби ліс і ще річечки денце
вийшли
свят-свят корогвами
як незнищно-порогове!
Мов для герцю
я вийняв із серця
моїх слів обновіння.

Дорозкидуєм дари!
Йдем у хмари
в ті храми
Що Бог з річки і вийняв…
Й кудлить грудям — новими!

11.05.2010


Рецензии