От народа

Схаменіться, подивіться
І побійтесь Бога!
Ви громада- наша влада,
Обіцянок було багато,
А прийшли до влади...
А народ полюбить
Вас всіх разом взятих,
Якщо Ви своєю владой
Та й зробите багато.
Коли розкваітне наше місто
І щасливі будуть діти.
Тож, давайте, схаменіться
І зробіть корисне!!!


Рецензии